tisdag 19 april 2011

Lyckade utåtriktade aktiviteter och påskuppror

Lördagen den 16:e aprils utåtriktade aktiviteter var väl mottagna då vi sålde 6st Proletären och delade ut hundratals flygblad. Många av de vi mötte och diskuterade med på Linköpings gator uttryckte glädje över att Linköping äntligen har fått ett vänsteralternativ värt namnet. Men så länge som orättvisor existerar finns det också anledningar till att göra uppror och revolt mot den rådande obalanserade samhällsordningen.

Därför uppmanar vi alla att protestera mot högerregimens utförsäkringar och systematiska repression av samhällets sämst ställda! Landsomfattande protester, under det inspirerade namnet Påskupproret kommer att ske den 26:e april. Kom och visa ert stöd för de som har förolyckats i högerns kallare och kallare samhällsklimat på Annandag Påsk, tisdagen den 26:e april, kl. 14.00 utanför Domkyrkan i Linköping!

(För er som är intresserade av att läsa om det ursprungliga socialistiska Påskupproret på Irland så finns det en artikel med grundläggande information på Wikipedia. En utmärkt artikel om högerkartelens allvarliga brist på grundläggande empatisk förmåga, anledningen till det nu stundande Påskupproret, finns att läsa här.)

1 kommentar:

  1. Det är självfallet Annandag Påsk, måndagen den 25:e april. Och det är också då som demonstrationen kommer äga rum. Var där eller var fyrkantig!

    SvaraRadera